Pekár/ka
Pekáreň Delika, s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Rišňovce 639,95121 Rišňovce - Nitra
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 900€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 25.03.2024 o 14:06
- Naposledy aktualizované
- 25.03.2024 o 14:11
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2189318
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Pekár/ka
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Pekár
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 3
- Náplň práce
- Príprava cesta podľa receptúry, spracovanie cesta, vykysnutie a upečenie.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Rišňovce 639,95121 Rišňovce - Nitra
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Pracovný čas
- 17:00-02:00
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Áno
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 900€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Nižšie stredné odborné vzdelanie
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Nie
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- Pekáreň Delika, s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Rišňovce 63995121 Rišňovce - NitraSlovensko
- IČO
- 36774669
- Počet zamestnancov
- 10-19
- Internetová adresa
- www.kvaskovapekaren.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Pekáreň Delika Rišňovce sa špecializuje na výrobu tradičných kváskových pekárenských výrobkov vyrábaných bez prídavných látok a konzervantov E. K sortimentu našich kváskových výrobkov patrí nielen chlieb, ale aj vianočka, parené výrobky, koláče a pečivo. Hlavným rozdielom je odlišný typ mikroorganizmov, ktoré pracujú v procese prípravy cesta. Prirodzený kvások obsahuje asi 40 druhov rôznych mikroorganizmov a enzýmov na rozdiel od kvásku pripraveného z droždia, ktorý obsahuje len jeden druh kvasiniek. Kváskové pekárske výrobky z ražnej múky sú jednoznačne zdraviu prospešné. Ich konzumácia podporuje zdravú črevnú mikroflóru a zabraňuje premnoženiu škodlivých mikroorganizmov. Probiotické kultúry posilňujú imunitu, zlepšujú peristaltiku čriev, predchádzajú zápche. Kváskové pekárske výrobky sú ľahšie stráviteľné. Kyselina mliečna vytvára u chleba typickú chlebovú arómu a prirodzene chlieb konzervuje. Preto má kváskový chlieb lepšiu trvanlivosť a nepodľahne rýchlo plesniam.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba chleba
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- V spolupráci s úradom PSVR
- Úrady, ktoré môžu vyhľadávať vhodných uchádzačov
- Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny PiešťanyÚrad práce, sociálnych vecí a rodiny Trnava
- Forma sprostredkovania
- individuálnou formou
- Dátum ukončenia ponuky
- 23.05.2024
- Informácie o obsadení pozície
- Pozícia je vhodná aj pre štátnych príslušníkov tretích krajínZverejniť voľnú pracovnú pozíciu aj na európskom portáli pracovných miest
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Katarína Sabelová
-=KONTAKT=-