Pracovník v mäsovýrobe
Majster mäsiar, s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Svätopeterská 66,92001 Hlohovec - Hlohovec
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 14.07.2025
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 100€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 04.07.2025 o 06:54
- Naposledy aktualizované
- 04.07.2025 o 08:12
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2451041
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Pracovník v mäsovýrobe
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Operátor zariadenia na spracovanie a konzervovanie mäsa, mäsových produktov a rýb-=KONTAKT=-Pomocný pracovník v živočíšnej výrobe
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 4
- Náplň práce
- Vykonávanie pracovných úkonov na základe pokynov nadriadeného. Obsluha strojov v mäsovýrobe. Obsadzujeme nasledovné pozície: 1 pracovník - narážanie mäsových výrobkov 1 pracovník - výroba mäsových výrobkov 1 pracovník - balenie mäsových výrobkov 1 pracovník - expedovanie mäsa a mäsových výrobkov
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Svätopeterská 66,92001 Hlohovec - Hlohovec
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 100€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Základné vzdelanie
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Nie
- Všeobecné spôsobilosti
- fyzická zdatnosťmanuálna zručnosťtímová práca
- Osobnostné predpoklady
- ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)spoľahlivosť
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- Majster mäsiar, s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Svätopeterská 6692001 Hlohovec - HlohovecSlovensko
- IČO
- 46658181
- Počet zamestnancov
- 20-24
- Charakteristika zamestnávateľa
- Sme malé rodinné mäsiarstvo, ktoré sa zaoberá spracovaním bravčového a hovädzieho mäsa a výrobou mäsových výrobkov.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Spracovanie a konzervovanie mäsa
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-Výber na základe životopisu
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.07.2025
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Lucia Demanová
-=KONTAKT=-