Pizziar/pizziarka
A.L.A.P. Gastro s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- 97101 Prievidza - Prievidza
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 15.07.2025
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 800€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 12.06.2025 o 08:24
- Naposledy aktualizované
- 12.06.2025 o 08:27
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2447807
- Zdroj
- Portál SZ
- Názov pracovnej pozície
- Pizziar/pizziarka
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- Príprava pizze LEN SAMOSTATNE pracujúci pizziar/ka !
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- 97101 Prievidza - Prievidza
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Pracovný čas
- 10:00-22:00
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 800€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- Sezónny príplatok až do výšky 20% platu.
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Základné vzdelanie
- Prax
- aspoň 1 rok
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- fyzická zdatnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)motivovanie ľudísamostatnosťtímová práca
- Osobnostné predpoklady
- cieľavedomosťiniciatívnosťkomunikatívnosť
- Ďalšie požiadavky
- LEN s požadovanou praxou. Samostatný prístup k práci.
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- A.L.A.P. Gastro s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Hornoulická 721/3397201 Bojnice - PrievidzaSlovensko
- IČO
- 52786731
- Počet zamestnancov
- 10-19
- Charakteristika zamestnávateľa
- Novootvárajúca reštaurácia BUBLOT, ktorá chce osloviť tých, ktorí ocenia chuť jedla, jeho prípravy a výberu kvality surovín. Ponúka možnosť neustáleho rastu v oblasti gastronómie, s využitím nových technológii prípravy jedla. Stabilný kolektív rodinnej firmy je zárukou dobrých vzťahov na pracovisku. Ľudí, ktorí chcú svedomito pracovať si vždy vieme oceniť a udržať dlhodobo. OTVÁRAME NOVÚ DRUHÚ PREVÁDZKU.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Turistické a iné krátkodobé ubytovanie
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-kontaktovať telefonicky alebo mailom, plus životopis
- Dátum ukončenia ponuky
- 10.08.2025
- Informácie o obsadení pozície
- Zverejniť voľnú pracovnú pozíciu aj na európskom portáli pracovných miest
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Agáta Lednická
-=KONTAKT=-