Pomocník/čka vo výrobe knedlí v pekárni
Soňa Draškovičová A L F s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Diviacka Nová Ves 122,97224 Diviacka Nová Ves - Prievidza
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 26.01.2026
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 7€za hodinu
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 01.12.2025 o 12:43
- Naposledy aktualizované
- 01.12.2025 o 13:00
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2533440
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Pomocník/čka vo výrobe knedlí v pekárni
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Pekár
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- Pomocný/á knedlikár/ka - ručné váženie a miešanie ingrediencií, spracovanie cesta, tvarovanie knedlí, balenie výrobkov, umývanie nástrojov, upratovanie pracovných plôch, udržiavanie čistoty na prevádzke.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Diviacka Nová Ves 122,97224 Diviacka Nová Ves - Prievidza
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Počet hodín za týždeň
- 40.0
- Zmennosť
- dvojzmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 7€za hodinu
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- Zamestnanecké výhody a benefity
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Základné vzdelanieNižšie stredné odborné vzdelanieStredné odborné vzdelanie
- Prax
- aspoň 6 mesiacov
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- fyzická zdatnosťmanuálna zručnosťsamostatnosťtímová práca
- Osobnostné predpoklady
- precíznosť (presnosť)spoľahlivosťtrpezlivosť
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- Soňa Draškovičová A L F s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Diviacka Nová Ves 12297224 Diviacka Nová Ves - PrievidzaSlovensko
- IČO
- 53726014
- Počet zamestnancov
- 10-19
- Charakteristika zamestnávateľa
- Výroba pekárenských výrobkov a knedlí.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba ostatných potravinárskych výrobkov i. n.
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa
- Termín výberového konania
- 20.01.2026
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.01.2026
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Martina Javorčeková
-=KONTAKT=-
