Technológ a.s.
PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Mierová 34,06654 Humenné - Humenné
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 09.12.2024
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 000€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 28.11.2024 o 11:13
- Naposledy aktualizované
- 29.11.2024 o 09:25
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2348423
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Technológ a.s.
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Špecialista kontroly, hygieny, kvality a bezpečnosti v potravinárskej výrobe
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- 1. Ako odborný vedúci všetkých pracovníkov výroby na zverenom odbytovom stredisku v plnom rozsahu zodpovedá za: a. dodržiavanie THN + zavádzanie nových výrobkov a vypracovanie THN (HACCP a pod.); b. za plnenie výrobného príkazu čo do množstva a kvality, t.j. za výrobu požadovaného množstva kvalitných výrobkov a ich expedovanie; c. riadny chod a kontrolu čistenia strojov a zariadení na požadovanú úroveň, aby nedochádzalo k poruchám strojov a zariadení. V prípade poruchy ste povinný bezodkladne upovedomiť technický úsek, konkrétne údržbára a jeho nadriadeného; d. za organizáciu výroby a hospodárenie na stredisku tak, aby dosahovalo pozitívne výsledky z hľadiska rentability a zisku; e. dodržiavanie hygienických predpisov - osobná hygiena zamestnancov, hygiena pracovného náradia a prostredia a hygiena prepravných obalov; f. dodržiavanie bezpečnostných predpisov na stredisku upozorňovaním zamestnancov pri ich porušovaní; zároveň zodpovedáte za pravidelné sa zúčastňovanie zamestnancov na periodicky sa opakujúcom preškoľovaní ohľadom bezpečnostných predpisov a aj preventívnych lekárskych prehliadok; g. využitie fondu pracovnej doby a plnenie výkonnostných noriem zamestnancov. 2. Hmotne zodpovedáte za výrobu, zverený majetok, suroviny, pomocný materiál, hotové výrobky, palivo, predmety postupnej spotreby, obaly vlastné a cudzie a základné prostriedky. 3. Dbáte na presnú dochádzku podriadených zamestnancov do práce (čas príchodu a odchodu z práce), efektívne využívanie pracovnej doby a taktiež čerpania dovoleniek. 4. Organizujete výrobné porady so všetkými zamestnancami strediska, na ktorých sa riešia problémy organizácie práce, kvalita výrobkov a pripomienky zamestnancov. 5. Vyhotovuje mzdový podklady pre všetkých pracovníkov výroby. 6. Zabezpečuje u novoprijatých pracovníkov školenie v zmysle prevádzkovo-bezpečnostných predpisov spracovaných na podmienky a.s. (technológia výroby, hygienické zásady a pod.) 7. Spolupracujte v prípade potreby s nadriadenými zamestnancami a konzultujete s nimi v prípade potreby vzniknuté problémy a predkladáte riešenia na ich odstránenie. 8. Plníte pokyny svojho nadriadeného; 9. V prípade neprítomnosti vedúceho výrobného úseku a.s. ho plne zastupovať.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Mierová 34,06654 Humenné - Humenné
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 6
- Pracovný čas
- 06:00-14:00
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 000€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- - zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov.
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa-29 Potravinárstvo
- Prax
- aspoň 2 roky
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Vodičské oprávnenie
- SkupinaB
- Všeobecné spôsobilosti
- analyzovanie a riešenie problémovdigitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)finančná a ekonomická gramotnosťfyzická zdatnosťinformačná gramotnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania samotivovanie ľudíorganizovanie a plánovanie práceosobnostný rozvojpružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)rozhodovaniesamostatnosťvedenie ľudí
- Osobnostné predpoklady
- analytické mysleniecieľavedomosťdominantnosťkomunikatívnosťochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)pamäťpozornosťpraktické myslenieprecíznosť (presnosť)predstavivosťsebaistotasebaovládaniespoľahlivosťtrpezlivosť
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Právna forma
- Akc. spol.
- Sídlo
- Mierová 3406654 Humenné - HumennéSlovensko
- IČO
- 30414253
- Počet zamestnancov
- 150-199
- Internetová adresa
- www.ppac.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Výroba pekárenských a cukrárenských výrobkov.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba chleba, výroba čerstvého pečiva a koláčov
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-osobný pohovor
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.12.2024
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Michala Bienová
-=KONTAKT=-