PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE, a.s.

Technológ a.s.

PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.

Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
Mierová 34,06654 Humenné - Humenné
Slovensko
Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
09.12.2024
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
1 000€mesačne
Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na určitú dobu
Dátum a čas vytvorenia
28.11.2024 o 11:13
Naposledy aktualizované
29.11.2024 o 09:25

Údaje o pracovnej pozícii


Id VPM
2348423
Zdroj
úrad PSVR
Názov pracovnej pozície
Technológ a.s.
Profesia (SK ISCO-08)
-=KONTAKT=-Špecialista kontroly, hygieny, kvality a bezpečnosti v potravinárskej výrobe
Pracovná oblasť
Potravinárstvo
Počet voľných miest
1
Náplň práce
1. Ako odborný vedúci všetkých pracovníkov výroby na zverenom odbytovom stredisku v plnom rozsahu zodpovedá za: a. dodržiavanie THN + zavádzanie nových výrobkov a vypracovanie THN (HACCP a pod.); b. za plnenie výrobného príkazu čo do množstva a kvality, t.j. za výrobu požadovaného množstva kvalitných výrobkov a ich expedovanie; c. riadny chod a kontrolu čistenia strojov a zariadení na požadovanú úroveň, aby nedochádzalo k poruchám strojov a zariadení. V prípade poruchy ste povinný bezodkladne upovedomiť technický úsek, konkrétne údržbára a jeho nadriadeného; d. za organizáciu výroby a hospodárenie na stredisku tak, aby dosahovalo pozitívne výsledky z hľadiska rentability a zisku; e. dodržiavanie hygienických predpisov - osobná hygiena zamestnancov, hygiena pracovného náradia a prostredia a hygiena prepravných obalov; f. dodržiavanie bezpečnostných predpisov na stredisku upozorňovaním zamestnancov pri ich porušovaní; zároveň zodpovedáte za pravidelné sa zúčastňovanie zamestnancov na periodicky sa opakujúcom preškoľovaní ohľadom bezpečnostných predpisov a aj preventívnych lekárskych prehliadok; g. využitie fondu pracovnej doby a plnenie výkonnostných noriem zamestnancov. 2. Hmotne zodpovedáte za výrobu, zverený majetok, suroviny, pomocný materiál, hotové výrobky, palivo, predmety postupnej spotreby, obaly vlastné a cudzie a základné prostriedky. 3. Dbáte na presnú dochádzku podriadených zamestnancov do práce (čas príchodu a odchodu z práce), efektívne využívanie pracovnej doby a taktiež čerpania dovoleniek. 4. Organizujete výrobné porady so všetkými zamestnancami strediska, na ktorých sa riešia problémy organizácie práce, kvalita výrobkov a pripomienky zamestnancov. 5. Vyhotovuje mzdový podklady pre všetkých pracovníkov výroby. 6. Zabezpečuje u novoprijatých pracovníkov školenie v zmysle prevádzkovo-bezpečnostných predpisov spracovaných na podmienky a.s. (technológia výroby, hygienické zásady a pod.) 7. Spolupracujte v prípade potreby s nadriadenými zamestnancami a konzultujete s nimi v prípade potreby vzniknuté problémy a predkladáte riešenia na ich odstránenie. 8. Plníte pokyny svojho nadriadeného; 9. V prípade neprítomnosti vedúceho výrobného úseku a.s. ho plne zastupovať.
Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
Mierová 34,06654 Humenné - Humenné
Slovensko
Ďalšie miesta výkonu práce

Pracovné podmienky


Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na určitú dobu
Počet mesiacov
6
Pracovný čas
06:00-14:00
Zmennosť
jednozmenná
Nočná práca
Nie
Sezónna práca
Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
1 000€mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície
Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Ponúkané výhody
- zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov.

Požiadavky na zamestnanca


Požadovaný stupeň vzdelania
Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa-29 Potravinárstvo
Prax
aspoň 2 roky
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
Áno
Vodičské oprávnenie
SkupinaB
Všeobecné spôsobilosti
analyzovanie a riešenie problémov
digitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)
finančná a ekonomická gramotnosť
fyzická zdatnosť
informačná gramotnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
motivovanie ľudí
organizovanie a plánovanie práce
osobnostný rozvoj
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
vedenie ľudí
Osobnostné predpoklady
analytické myslenie
cieľavedomosť
dominantnosť
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
pamäť
pozornosť
praktické myslenie
precíznosť (presnosť)
predstavivosť
sebaistota
sebaovládanie
spoľahlivosť
trpezlivosť

Údaje o zamestnávateľovi


Názov spoločnosti
PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
Právna forma
Akc. spol.
Sídlo
Mierová 34
06654 Humenné - Humenné
Slovensko
IČO
30414253
Počet zamestnancov
150-199
Internetová adresa
www.ppac.sk
Charakteristika zamestnávateľa
Výroba pekárenských a cukrárenských výrobkov.
Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
Výroba chleba, výroba čerstvého pečiva a koláčov

Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície


Sprostredkovanie kandidátov
Vlastnou formou
Forma sprostredkovania
inou formou-osobný pohovor
Dátum ukončenia ponuky
31.12.2024

Kontaktná osoba


Kontaktná osoba
Ing. Michala Bienová

-=KONTAKT=-


Počet videní: 26
Ponúkaná mzda: 1000 EUR
Inzerent:PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE, a.s. [ ]
Zverejnené dňa:2024-11-29 (8 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Prešovský kraj Humenné
Zdroj:sz.gov.sk
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.