Kuchár
MAC - GASTRO spol. s r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Dulovo námestie 892/1,82108 Bratislava-Ružinov - Bratislava II
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 600€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 19.03.2024 o 10:04
- Naposledy aktualizované
- 20.03.2024 o 13:28
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2185256
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Kuchár
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- - Kompletná príprava jedál teplej a studenej kuchyne, zastrešenie á la carte reštaurácie sv. Huberta, plánovaných akcií v Konferenčnom centre (servírované menu/bufety) a bufetových raňajok (kompletný studený aj teplý bufet) -Práca v ustálenom kolektíve, práca na zmeny. -Starostlivosť o čistotu a hygienu, dodržiavanie noriem HACCP. -Dodržiavanie štandardov hotela **** -Dodržiavanie pracovných predpisov a postupov pri práci, kalkulácií jedál a manuálov. -Dodržiavanie pokynov nadriadeného.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Dulovo námestie 892/1,82108 Bratislava-Ružinov - Bratislava II
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 12
- Zmennosť
- dvojzmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 600€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- - Po uplynutí 12 mesiacov, v prípade spokojnosti zmena na dobu neurčitú, - Možné ďalšie odmeny, - Príplatky v zmysle Zákonníka práce - Práca v príjemnom kolektíve a prostredí. -Možnosť získať skúsenosti z hotelového prostredia a možnosť učiť sa od skúsenejších. -Zázemie stabilnej, prosperujúcej a serióznej spoločnosti. -Istota stálej a pravidelnej mesačnej mzdy. -Strediskové teambuildingy. -Novoročný večierok pre zamestnancov s hodnotnými cenami. -Možnosť využívať hotelové fitness centrum.
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Úplné stredné odborné vzdelanie-kuchár-63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby IStredné odborné vzdelanie-kuchár-63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
- Prax
- bez požiadavky na odbornú prax
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Cudzí jazyk
- anglickýelementárna A1 a A2
- Všeobecné spôsobilosti
- komunikácia (jednanie s ľuďmi)manuálna zručnosťsamostatnosťtímová prácatvorivosť (kreativita)
- Osobnostné predpoklady
- ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)spoľahlivosť
- Ďalšie požiadavky
- Chuť pracovať a učiť sa, schopnosť byť zodpovedným členom tímu, ale zároveň sa vedieť spoľahnúť sám na seba. Schopnosť pracovať pod stresom, kreativita a vlastné nápady k vylepšeniu ponuky jedál. Príjemné vystupovanie k hotelovým hosťom aj kolegom.
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- MAC - GASTRO spol. s r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Dulovo nám. 182108 Bratislava-Ružinov - Bratislava IISlovensko
- IČO
- 31320589
- Počet zamestnancov
- 50-99
- Internetová adresa
- www.apollohotel.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Etablovaná spoločnosť s 30 ročnou tradíciou, známa zodpovednosťou a slušným prístupom. Spoločnosť vlastní a prevádzkuje Apollo Hotel **** na Dulovom námestí v Bratislave (www.apollohotel.sk, Ig, Fb)
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Hotelové ubytovanie
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-osobný pohovor
- Dátum ukončenia ponuky
- 19.05.2024
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Eugen Pastierik
-=KONTAKT=-Peter Václavík
-=KONTAKT=-