OCEAN TOUR s.r.o.

Hlavný kuchár - šéfkuchár

OCEAN TOUR s.r.o.

Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
T.J.Moussona 1,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
ihneď
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
1 500€mesačne
Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na určitú dobu
Dátum a čas vytvorenia
20.02.2024 o 10:49
Naposledy aktualizované
09.03.2024 o 08:00

Údaje o pracovnej pozícii


Id VPM
2164876
Zdroj
Portál SZ
Názov pracovnej pozície
Hlavný kuchár - šéfkuchár
Profesia (SK ISCO-08)
-=KONTAKT=-Šéfkuchár
Pracovná oblasť
Gastronómia
Počet voľných miest
0
Náplň práce
 zodpovedá za správne a kvalitné vykonávanie prípravných prác, aby sa počas prevádzky mohli venovať výlučne kvalitnej príprave jedál,  zabezpečuje, rozdeľuje, organizuje a kontroluje prácu ostatných zamestnancov v kuchyni /kuchár, pomocný personál, čistenie zeleniny predpísaným spôsobom na predpísaných miestach a následne upratanie/,  kontroluje a udržiava čistotu v kuchyni a zverených skladov,  zodpovedá a prispieva vlastnou činnosťou za poriadok v kuchyni,  sleduje záručné doby u zverených potravín, pravidelne a včas objednáva potrebné potraviny tovar u priameho nadriadeného v potrebnom množstve a kvalite, správne preberá a skladuje potraviny,  plánuje výrobu jedál a poskytuje podklady pre tvorbu jedálnych lístkov, a la carte, sezónnej ponuky,  usmerňuje personál pripravujúci jedlá,  zodpovedá za výber zamestnancov do kuchyne, za ich pracovné zaradenie a využívanie,  navrhuje disciplinárne opatrenia, zodpovedá za hodnotenie zamestnancov kuchyne a za ich odborný rast,  zadeľuje zamestnancov na zmeny, pritom dbá na primerané obsadenie zamestnancov z hľadiska využívania pracovného času a kvalifikácie,  dozerá na všetky kuchárske činnosti, najmä na technologické postupy, na veľkosť porcií a celkovú kompletizáciu, na dodržiavanie správnej servírovacej teploty,  pripravuje a poskytuje špecifikáciu množstva a kvality jednotlivých položiek nákupu potravín a surovín,  zostavovanie jedálneho lístka a poradia pokrmov, zostavovanie sezónnych ponúk jedál,  súčinnosť pri zisťovaní nákladov a minimalizácia nákladov,  zodpovedá za kvalitu, množstvo, vzhľad a hygienickú nezávadnosť pripravených jedál,  spolupráca pri objednávaní, pri príjemke, preskúšavaní, skladovaní a konzervácii potravín,  pri odpisovaní surovín je povinný predložiť zoznam odpísaných surovín,  príprava a úprava produktov a pokrmov,  ošetrovanie kuchynského náradia a vybavenia,  komplexná organizácia a riadenie výroby teplých i studených pokrmov v kuchyni,  zabezpečovanie ekonomiky pri výrobe, vrátane vypracovania kalkulácií,  výpočty množstva jednotlivých surovín na pripravované jedlá,  technológia varenia a ďalších prác v kuchyni, recepty pre rôzne jedlá,  vykonáva správne preberanie zmien - potravín - zodpovedá za množstve a kvalitu zverených potravín,  zabezpečuje a zodpovedá za udržiavanie pracoviska počas prevádzky - dodržiava zásady osobnej a pracovnej hygieny,
Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
T.J.Moussona 1,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
Ďalšie miesta výkonu práce

Pracovné podmienky


Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na určitú dobu
Počet mesiacov
12
Zmennosť
dvojzmenná
Nočná práca
Nie
Sezónna práca
Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
1 500€mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície
Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Požiadavky na zamestnanca


Požadovaný stupeň vzdelania
Úplné stredné odborné vzdelanie-kuchár a čašník-63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
Prax
aspoň 3 roky
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
Áno
Všeobecné spôsobilosti
analyzovanie a riešenie problémov
finančná a ekonomická gramotnosť
fyzická zdatnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
kultivovaný písomný prejav
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
manuálna zručnosť
matematická gramotnosť
motivovanie ľudí
organizovanie a plánovanie práce
osobnostný rozvoj
prezentovanie
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
technická gramotnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)
vedenie ľudí
Osobnostné predpoklady
analytické myslenie
asertivita
cieľavedomosť
dominantnosť
empatia
iniciatívnosť
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
pamäť
pozornosť
praktické myslenie
precíznosť (presnosť)
predstavivosť
sebaistota
sebaovládanie
spoľahlivosť
technický talent
trpezlivosť
vnútorná stabilita

Údaje o zamestnávateľovi


Názov spoločnosti
OCEAN TOUR s.r.o.
Právna forma
Spol. s r. o.
Sídlo
T. J. Moussona 1
07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
IČO
36576450
Počet zamestnancov
20-24
Internetová adresa
www.hotelmousson.sk
Charakteristika zamestnávateľa
Hotel Mousson****
Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
Hotelové ubytovanie

Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície


Sprostredkovanie kandidátov
Vlastnou formou
Forma sprostredkovania
inou formou-výber na základe zaslaného životopisu, kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov formou osobného pohovoru
Informácie pre záujemcu ohľadom výberového konania
výber uchádzačov na základe zaslaného životopisu, kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov formou osobného pohovoru
Dátum ukončenia ponuky
08.03.2024

Kontaktná osoba


Kontaktná osoba
Ing. Slávka Fellegiová

-=KONTAKT=-

Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?

Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?

Áno, odísťNie, zostať

Naozaj chcete odoslať Vašu reakciu na pracovnú ponuku bez priloženia životopisu vytvoreného na portáli SZ a bez prílohy?

Áno, odoslaťNie, neodosielať

Hlavný kuchár - šéfkuchár

OCEAN TOUR s.r.o.

Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
T.J.Moussona 1,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
ihneď
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
1 500€mesačne
Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na určitú dobu
Dátum a čas vytvorenia
20.02.2024 o 10:49
Naposledy aktualizované
09.03.2024 o 08:00

Údaje o pracovnej pozícii


Id VPM
2164876
Zdroj
Portál SZ
Názov pracovnej pozície
Hlavný kuchár - šéfkuchár
Profesia (SK ISCO-08)
-=KONTAKT=-Šéfkuchár
Pracovná oblasť
Gastronómia
Počet voľných miest
0
Náplň práce
 zodpovedá za správne a kvalitné vykonávanie prípravných prác, aby sa počas prevádzky mohli venovať výlučne kvalitnej príprave jedál,  zabezpečuje, rozdeľuje, organizuje a kontroluje prácu ostatných zamestnancov v kuchyni /kuchár, pomocný personál, čistenie zeleniny predpísaným spôsobom na predpísaných miestach a následne upratanie/,  kontroluje a udržiava čistotu v kuchyni a zverených skladov,  zodpovedá a prispieva vlastnou činnosťou za poriadok v kuchyni,  sleduje záručné doby u zverených potravín, pravidelne a včas objednáva potrebné potraviny tovar u priameho nadriadeného v potrebnom množstve a kvalite, správne preberá a skladuje potraviny,  plánuje výrobu jedál a poskytuje podklady pre tvorbu jedálnych lístkov, a la carte, sezónnej ponuky,  usmerňuje personál pripravujúci jedlá,  zodpovedá za výber zamestnancov do kuchyne, za ich pracovné zaradenie a využívanie,  navrhuje disciplinárne opatrenia, zodpovedá za hodnotenie zamestnancov kuchyne a za ich odborný rast,  zadeľuje zamestnancov na zmeny, pritom dbá na primerané obsadenie zamestnancov z hľadiska využívania pracovného času a kvalifikácie,  dozerá na všetky kuchárske činnosti, najmä na technologické postupy, na veľkosť porcií a celkovú kompletizáciu, na dodržiavanie správnej servírovacej teploty,  pripravuje a poskytuje špecifikáciu množstva a kvality jednotlivých položiek nákupu potravín a surovín,  zostavovanie jedálneho lístka a poradia pokrmov, zostavovanie sezónnych ponúk jedál,  súčinnosť pri zisťovaní nákladov a minimalizácia nákladov,  zodpovedá za kvalitu, množstvo, vzhľad a hygienickú nezávadnosť pripravených jedál,  spolupráca pri objednávaní, pri príjemke, preskúšavaní, skladovaní a konzervácii potravín,  pri odpisovaní surovín je povinný predložiť zoznam odpísaných surovín,  príprava a úprava produktov a pokrmov,  ošetrovanie kuchynského náradia a vybavenia,  komplexná organizácia a riadenie výroby teplých i studených pokrmov v kuchyni,  zabezpečovanie ekonomiky pri výrobe, vrátane vypracovania kalkulácií,  výpočty množstva jednotlivých surovín na pripravované jedlá,  technológia varenia a ďalších prác v kuchyni, recepty pre rôzne jedlá,  vykonáva správne preberanie zmien - potravín - zodpovedá za množstve a kvalitu zverených potravín,  zabezpečuje a zodpovedá za udržiavanie pracoviska počas prevádzky - dodržiava zásady osobnej a pracovnej hygieny,
Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
T.J.Moussona 1,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
Ďalšie miesta výkonu práce

Pracovné podmienky


Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na určitú dobu
Počet mesiacov
12
Zmennosť
dvojzmenná
Nočná práca
Nie
Sezónna práca
Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
1 500€mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície
Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Požiadavky na zamestnanca


Požadovaný stupeň vzdelania
Úplné stredné odborné vzdelanie-kuchár a čašník-63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
Prax
aspoň 3 roky
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
Áno
Všeobecné spôsobilosti
analyzovanie a riešenie problémov
finančná a ekonomická gramotnosť
fyzická zdatnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
kultivovaný písomný prejav
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
manuálna zručnosť
matematická gramotnosť
motivovanie ľudí
organizovanie a plánovanie práce
osobnostný rozvoj
prezentovanie
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
technická gramotnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)
vedenie ľudí
Osobnostné predpoklady
analytické myslenie
asertivita
cieľavedomosť
dominantnosť
empatia
iniciatívnosť
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
pamäť
pozornosť
praktické myslenie
precíznosť (presnosť)
predstavivosť
sebaistota
sebaovládanie
spoľahlivosť
technický talent
trpezlivosť
vnútorná stabilita

Údaje o zamestnávateľovi


Názov spoločnosti
OCEAN TOUR s.r.o.
Právna forma
Spol. s r. o.
Sídlo
T. J. Moussona 1
07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
IČO
36576450
Počet zamestnancov
20-24
Internetová adresa
www.hotelmousson.sk
Charakteristika zamestnávateľa
Hotel Mousson****
Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
Hotelové ubytovanie

Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície


Sprostredkovanie kandidátov
Vlastnou formou
Forma sprostredkovania
inou formou-výber na základe zaslaného životopisu, kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov formou osobného pohovoru
Informácie pre záujemcu ohľadom výberového konania
výber uchádzačov na základe zaslaného životopisu, kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov formou osobného pohovoru
Dátum ukončenia ponuky
08.03.2024

Kontaktná osoba


Kontaktná osoba
Ing. Slávka Fellegiová

-=KONTAKT=-

Počet videní: 30
Ponúkaná mzda: 1500 EUR
Inzerent:OCEAN TOUR s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-03-09 (57 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Košický kraj Michalovce
Zdroj:sz.gov.sk
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.