Hlavný kuchár - šéfkuchár
OCEAN TOUR s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- T.J.Moussona 1,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 500€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 20.02.2024 o 10:49
- Naposledy aktualizované
- 09.03.2024 o 08:00
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2164876
- Zdroj
- Portál SZ
- Názov pracovnej pozície
- Hlavný kuchár - šéfkuchár
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Šéfkuchár
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 0
- Náplň práce
- zodpovedá za správne a kvalitné vykonávanie prípravných prác, aby sa počas prevádzky mohli venovať výlučne kvalitnej príprave jedál, zabezpečuje, rozdeľuje, organizuje a kontroluje prácu ostatných zamestnancov v kuchyni /kuchár, pomocný personál, čistenie zeleniny predpísaným spôsobom na predpísaných miestach a následne upratanie/, kontroluje a udržiava čistotu v kuchyni a zverených skladov, zodpovedá a prispieva vlastnou činnosťou za poriadok v kuchyni, sleduje záručné doby u zverených potravín, pravidelne a včas objednáva potrebné potraviny tovar u priameho nadriadeného v potrebnom množstve a kvalite, správne preberá a skladuje potraviny, plánuje výrobu jedál a poskytuje podklady pre tvorbu jedálnych lístkov, a la carte, sezónnej ponuky, usmerňuje personál pripravujúci jedlá, zodpovedá za výber zamestnancov do kuchyne, za ich pracovné zaradenie a využívanie, navrhuje disciplinárne opatrenia, zodpovedá za hodnotenie zamestnancov kuchyne a za ich odborný rast, zadeľuje zamestnancov na zmeny, pritom dbá na primerané obsadenie zamestnancov z hľadiska využívania pracovného času a kvalifikácie, dozerá na všetky kuchárske činnosti, najmä na technologické postupy, na veľkosť porcií a celkovú kompletizáciu, na dodržiavanie správnej servírovacej teploty, pripravuje a poskytuje špecifikáciu množstva a kvality jednotlivých položiek nákupu potravín a surovín, zostavovanie jedálneho lístka a poradia pokrmov, zostavovanie sezónnych ponúk jedál, súčinnosť pri zisťovaní nákladov a minimalizácia nákladov, zodpovedá za kvalitu, množstvo, vzhľad a hygienickú nezávadnosť pripravených jedál, spolupráca pri objednávaní, pri príjemke, preskúšavaní, skladovaní a konzervácii potravín, pri odpisovaní surovín je povinný predložiť zoznam odpísaných surovín, príprava a úprava produktov a pokrmov, ošetrovanie kuchynského náradia a vybavenia, komplexná organizácia a riadenie výroby teplých i studených pokrmov v kuchyni, zabezpečovanie ekonomiky pri výrobe, vrátane vypracovania kalkulácií, výpočty množstva jednotlivých surovín na pripravované jedlá, technológia varenia a ďalších prác v kuchyni, recepty pre rôzne jedlá, vykonáva správne preberanie zmien - potravín - zodpovedá za množstve a kvalitu zverených potravín, zabezpečuje a zodpovedá za udržiavanie pracoviska počas prevádzky - dodržiava zásady osobnej a pracovnej hygieny,
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- T.J.Moussona 1,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 12
- Zmennosť
- dvojzmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 500€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Úplné stredné odborné vzdelanie-kuchár a čašník-63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
- Prax
- aspoň 3 roky
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- analyzovanie a riešenie problémovfinančná a ekonomická gramotnosťfyzická zdatnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)kultivovaný písomný prejavkultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania samanuálna zručnosťmatematická gramotnosťmotivovanie ľudíorganizovanie a plánovanie práceosobnostný rozvojprezentovaniepružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)rozhodovaniesamostatnosťtechnická gramotnosťtímová prácatvorivosť (kreativita)vedenie ľudí
- Osobnostné predpoklady
- analytické myslenieasertivitacieľavedomosťdominantnosťempatiainiciatívnosťkomunikatívnosťochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)pamäťpozornosťpraktické myslenieprecíznosť (presnosť)predstavivosťsebaistotasebaovládaniespoľahlivosťtechnický talenttrpezlivosťvnútorná stabilita
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- OCEAN TOUR s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- T. J. Moussona 107101 Michalovce - MichalovceSlovensko
- IČO
- 36576450
- Počet zamestnancov
- 20-24
- Internetová adresa
- www.hotelmousson.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Hotel Mousson****
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Hotelové ubytovanie
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-výber na základe zaslaného životopisu, kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov formou osobného pohovoru
- Informácie pre záujemcu ohľadom výberového konania
- výber uchádzačov na základe zaslaného životopisu, kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov formou osobného pohovoru
- Dátum ukončenia ponuky
- 08.03.2024
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Slávka Fellegiová
-=KONTAKT=-
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Áno, odísťNie, zostať
Naozaj chcete odoslať Vašu reakciu na pracovnú ponuku bez priloženia životopisu vytvoreného na portáli SZ a bez prílohy?
Áno, odoslaťNie, neodosielať