Kuchár/ka reštaurácie hotela ERB
ERB - Eduard Rada Breweries s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- 96901 Banská Štiavnica - Banská Štiavnica
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 600€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 29.01.2025 o 17:25
- Naposledy aktualizované
- 30.01.2025 o 15:21
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2377545
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Kuchár/ka reštaurácie hotela ERB
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 2
- Náplň práce
- Do našej známej pivovarskej reštaurácie/hotela ERB hľadáme šikovného kuchára. V našej spoločnosti sa postupne rozširujeme a rastieme, v roku 2022 sme otvorili 5* Boutique Hotel ERB a kontinuálne hľadáme nových kvalitných a šikovných kolegov, ktorí budú držať vysoký štandard prevádzok a zabezpečia tak vysokú úroveň služby a spokojnosť nášho zákazníka. Reštaurácia pivovaru ERB funguje 15 rokov a ponúka svojim hosťom a la Carte jedlá v historickom centre Banskej Štiavnice. V našej kuchyni vyznávame kvalitu, sezónnosť a čerstvosť surovín. Náplň práce: príprava a výdaj jedál a la Carte, príprava obedov pre zamestnancov našej firmy (približne 25 obedov denne), opracovanie a starostlivosť o suroviny, dodržiavanie hygienických štandardov. Kuchyňu (ako aj skladovacie priestory) máme priestrannú, vybavenú modernými strojmi, pri spracovaní surovín využívame rôzne technologické postupy. Máme stroje značky Rational, využívame technologické postupy prípravy surovín sous-vide. S kuchármi vo voľnejšom období roka absolvujeme workshopy a školenia na Slovensku a v Čechách, čím do podniku prinášame nové nápady a možnosti spracovania a úpravy surovín a zabezpečujeme si tak profesijný rast v spolupráci s externými šéfkuchármi. Na pracovnej zmene pracuje 3 až 6 osôb, podľa predikovanej návštevnosti reštaurácie (kuchári, pomocné sily, umývači riadu). Na túto pracovnú pozíciu nevyžadujeme kuchársku kreativitu, samozrejme je ale veľmi vítaná. HACCP podklady, objednávanie surovín, rozpis zmien a iné administratívne zaťaženie majú v kompetencii kolegovia na iných pracovných pozíciách. Systém práce je nastavený na dva dni práce (od 9.00 hod do 21.00 hod; po zmene treba rátať približne plus 1 hodinu na upratanie pracovného prostredia) a dva dni voľna. V závislosti od spokojnosti spolupráce a obratu v daný mesiac sa hýbu ďalšie odmeny a prémie - absolútne celá mzda je zákonne vyplácaná.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- 96901 Banská Štiavnica - Banská Štiavnica
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 12
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 600€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- Férové a stabilné mzdové ohodnotenie bez vplyvu sezónnosti, preplácanie nadčasov, sviatkov a dovoleniek riadne podľa zákonníka práce, stabilné, moderné a príjemné pracovné miesto (nie len v rámci sezón), našim zamestnancom varíme obedy v cene 2, 30 € (v prípade potreby varíme aj bezlepkovú stravu taktiež v cene 2,30€), v prípade záujmu uchádzačov z okolia Banskej Štiavnice poskytujeme novo zrekonštruovaný firemný byt na účely príležitostného prespania za úhradu symbolickej sumy (ak napríklad niekto robí dlhý týždeň a teda niekoľko dní za sebou a neoplatí sa mu cestovať domov), perieme a chystáme pracovné oblečenie na každú smenu, zabezpečíme/preplácame pracovný odev a pracovnú obuv, pracujeme v rámci mesiaca vopred daného rozpisu (nefungujeme na telefón, ale naopak, ctíme súkromný čas našich zamestnancov); plánujeme dovolenky, ktoré (napriek tomu, že naše najsilnejšie obdobie je leto) je možné čerpať aj počas leta, poskytujeme zamestnaneckú zľavu na pivné produkty, možný kariérny postup v prípade šikovnosti a záujmu zamestnanca, práca v modernej kuchyni vybavenej špičkovými strojmi - konvektomaty Rational, šoker, sous-vide, vákuovačka, frima, zmrzlinovač, chladiace boxy, odsávací strop v celej kuchyni, podlahové kúrenie, stropné kúrenie/chladenie.
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Stredné odborné vzdelanie
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- ERB - Eduard Rada Breweries s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Novozámocká 296901 Banská Štiavnica - Banská ŠtiavnicaSlovensko
- IČO
- 36830933
- Počet zamestnancov
- 25-49
- Internetová adresa
- www.pivovarerb.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- ERB - Eduard Rada Breweries, s.r.o. je stabilná rodinná spoločnosť patriaca do skupiny spoločností ERB prevádzkujúca exkluzívny produkčný Pivovar ERB s reštauráciou a divadlom v Banskej Štiavnici. Odberateľmi pivovaru sú najkvalitnejšie hotelové a reštauračné zariadenia na Slovensku poskytujúce služby a servis na najvyššej úrovni. V historickom centre Banskej Štiavnice skupina spoločností ERB vytvorila rekonštrukciou tzv. Hellenbachovho domu, objektu zo 16. storočia, luxusný 5-hviezdičkový boutique hotel. Hotel cieli na náročného klienta, hľadajúceho kľud, ticho a komfort za účelom oddychu. Ďalšie informácie na www.pivovarerb.sk
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba piva
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa
- Dátum ukončenia ponuky
- 29.03.2025
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Miriam Siváková
-=KONTAKT=-