Agneša Szakácsová Cukráreň Bonita

Cukrár/ka

Agneša Szakácsová Cukráreň Bonita

Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
Janka Kráľa 19,94001 Nové Zámky - Nové Zámky
Slovensko
Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
ihneď
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
816€mesačne
Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na neurčitý čas
Dátum a čas vytvorenia
14.11.2024 o 09:12
Naposledy aktualizované
14.11.2024 o 09:12

Údaje o pracovnej pozícii


Id VPM
2341137
Zdroj
úrad PSVR
Názov pracovnej pozície
Cukrár/ka
Profesia (SK ISCO-08)
-=KONTAKT=-Cukrár
Počet voľných miest
1
Náplň práce
Odborná cukrárska výroba cukrárskych výrobkov (zákusky). Vhodné aj pre absolventov hotelovej školy.
Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
Janka Kráľa 19,94001 Nové Zámky - Nové Zámky
Slovensko
Ďalšie miesta výkonu práce

Pracovné podmienky


Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na neurčitý čas
Zmennosť
jednozmenná
Nočná práca
Nie
Sezónna práca
Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
816€mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície
Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Požiadavky na zamestnanca


Požadovaný stupeň vzdelania
Stredné odborné vzdelanie
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
Áno
Všeobecné spôsobilosti
manuálna zručnosť
Ďalšie požiadavky
Hľadáme človeka so študijným odborom - cukrár

Údaje o zamestnávateľovi


Názov spoločnosti
Agneša Szakácsová Cukráreň Bonita
Právna forma
Živnostník
Sídlo
S.H.Vajanského 77
94001 Nové Zámky - Nové Zámky
Slovensko
IČO
30901871
Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
Výroba suchárov a keksov, výroba trvanlivého pečiva a koláčov

Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície


Sprostredkovanie kandidátov
V spolupráci s úradom PSVR
Forma sprostredkovania
individuálnou formou

Kontaktná osoba


Kontaktná osoba
Agneša Szakácsová
-=KONTAKT=-


Počet videní: 4
Ponúkaná mzda: 816 EUR
Inzerent:Agneša Szakácsová Cukráreň Bonita [ ]
Zverejnené dňa:2024-11-14 (1 deň)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Nitriansky kraj Nové Zámky
Zdroj:sz.gov.sk
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.